سمعک english
Wiki Article
سمعکها از لحاظ تکنولوژی به گروههای زیر طبقهبندی میگردند:
در این مقاله به بررسی جامع روش های تنظیم انواع برندهای مختلف سمعک خواهیم پرداخت.
سمعک در تمام دنیا یک وسیله پزشکی با قیمت بالا است، قیمت گذاری بر روی آن با توجه به موارد مختلفی همچون سطح تکنولوژی و نوع پلتفرم آن می باشد.
انواع سمعک های پر قدرت و سوپر پاور، تقویت صوتی بسیار زیادی را برای کم شنوایی های شدید تا عمیق فراهم می کنند. این صدای تقویت شده به دلیل قدرت بالای خود می تواند سوت سمعک و فیدبک زیادی را به همراه داشته باشد.
سبک و طراحی: سمعکها در سبکهای مختلفی از جمله پشت گوش، داخل گوش، داخل کانال و… موجود هستند. قیمت سمعک بر اساس سبک و طرحی که انتخاب میکنید، میتواند متفاوت باشد.
اولا، قرار گرفتن گیرنده در مجرای گوش، درک صدای طبیعیتری را امکانپذیر میکند؛ زیرا صدا مستقیماً به گوش منتقل میشود. ثانیا، محفظه کوچک پشت گوش دستگاه را محتاطانه و از نظر زیبایی جذاب میکند.
نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
در معرض صداهای بلند قرارگرفتن یا ضربه سر از دلایل شایع آن می تواند باشد. در موارد مواجهه با صدای بلند بهترین کار، پیشگیری و کاهش یا حذف صدای بلند است. معمولا کم شنوایی های ناشی از سر و صدای بلند دائمی هستند و بیماران برای بهتر شنیدن به سمعک مناسب نیاز دارند. در ضربات به سر و گوش احتمال آسیب به گوش داخلی و اعصاب کند بسیار زیاد است.
انتظارات واقع بینانه: سمعکها نمیتوانند شنوایی شما را بهطور کامل بهحالت عادی برگردانند. اما میتوانند به شما کمک کنند تا صداها را با وضوح و شفافیت بیشتری بشنوید.
تنظیم سمعکهای یونیترون نیازمند تخصص و دقت بالاست تا بتواند به بهترین شکل ممکن نیازهای شنیداری کاربر را برآورده کند.
در سالهای اول قرن بیستم، سمعکها خیلی کوچکتر شدند. کاربر سمعک مجبور بود تقویتکننده و باتریها را دور گردن بیندازد و میکروفون را بهصورت دستی نگه دارد. بنابراین هرکسی که با شما ادامه مطلب صحبت میکرد میتوانست مستقیم با میکروفون دستی صحبت کند.
بهتر است خرید خود را از مرکزی که با برندهای مختلفی کار می کند انجام دهید. از دیگر مواردی که باید به هنگام انتخاب کلینیک در نظر داشته باشید، دانش و مهارت اودیولوژیست آن مجموعه می باشد.
بی شک اهمیت وجود چنین وسایلی بر کسی پوشیده نیست. برای آشنایی با انواع سمعک نامرئی هوشمند از جمله سمعک ویدکس و … می توانید مقالات سایت تهران صفیر را مطالعه کنید.
شایعترین نوع کم شنوایی، با نام کم شنوایی حسی-عصبی شناخته میشود. این نوع کاهش شنوایی، دائمی است و هنگامی رخ میدهد که یا سلولهای موییشکل در گوش داخلی آسیب میبینند و یا مستقیما خود عصب شنوایی درگیر میشود که در هر دو حالت انتقال سیگنالهای عصبی به مغز دچار اختلال می شود.